Nieuws

Meer informatie?
Download INNOAIOT DATASHEETS

INNOAIOT DATASHEETS (PDF) Download INNOAIOT DATASHEETS (PDF)

Ontdek de Industriële computers van INNOAIOT

Graag stellen we u de geavanceerde en budgetvriendelijke industriële computers van INNOAIOT voor. Speciaal ontwikkeld om de veerkracht en efficiëntie van uw industriële processen te verbeteren.

Ontdek de nieuwste aanwinsten aan onze lijn van industriële computers: de EFIC 2000 series. Deze modellen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne industrieën en bieden robuuste oplossingen die een breed scala aan toepassingen ondersteunen.

EIGENSCHAPPEN

  • Breed Input Voltage & Temperatuurbereik – Ontworpen voor veerkracht, dit systeem presteert uitstekend in extreme omgevingen, waardoor het een topkeuze is voor industrieën die onder uitdagende omstandigheden opereren.
  • Geavanceerde 12e Gen CPU – Maak uw processen toekomstbestendig met de nieuwste technologie die is ontworpen voor snelheid en efficiëntie.
  • Veelzijdige Montageopties – Of u nu de voorkeur geeft aan een DIN-rail of VESA-montage, dit systeem biedt de flexibiliteit om in elke opstelling te passen, wat de installatie en het onderhoud vereenvoudigt.
  • Dubbele OS Compatibiliteit – Mogelijkheid met levering van zowel Windows als Linux opties, biedt veelzijdigheid om naadloos te werken in elke softwareomgeving.
  • Robuust Industrieel Ontwerp – Specifiek ontworpen voor industrieel gebruik, waarborgt betrouwbaarheid en duurzaamheid waar dat het meest telt.
  • Snelle Levering – Slechts 2 weken levertijd!
  • Deze standaard geconfigureerde IPC is al beschikbaar vanaf €522 (excl. btw). - INNOAIOT Industrial Computers zijn standaard voorzien van 8 GB RAM geheugen, 128 GB opslag, WIFI-kit geïntegreerd, power-adapter+netsnoer en mount.

Voor meer details of om te bespreken hoe dit product in uw huidige opstelling past, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Dit bericht behoort tot de volgende markten & toepassingen:

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download