Consultancy

IoT, RFID, WiFi, datanetwerken, industriële toepassingen, Kiosk, POS, digital signage… het zijn niet de makkelijkste materies. Bij onze consultants kan u terecht voor professioneel advies betreffende al deze zaken. Met de nodige deskundigheid en ervaring staan wij u bij met advies op maat. Wij zijn niet merkafhankelijk waardoor wij u de meest technisch en economisch verantwoorde materiaalkeuze kunnen voorstellen voor uw project!
 Analyse & Design

Keystone tot succes: voorbereiding! Onder het motto “goed begonnen is half gewonnen”, hechten wij heel veel waarde aan een goede analyse en design van elk project. Of het nu gaat om een RFID of IoT project, het uitrollen van een datanetwerk of het installeren van een WiFi netwerk, bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Via intake gesprekken en site surveys samen met uw team, brengen we het complete plaatje in beeld. Onze experten werken op basis hiervan een gepersonaliseerde oplossing voor u uit. 
 Opmaak aanbestedingen & lastenboekteksten

Lastenboeken en aanbestedingen, het is een kunst op zich. Om enigszins kans te maken deze te winnen, dient u rekening te houden met heel wat regels. Onze consultants kunnen u hierbij helpen. Niet alleen kennen zij de procedures, dankzij ons uitgebreide portfolio, zijn wij in staat om u bij te staan met merkonafhankelijk advies. Zo zoeken wij samen met u naar de perfecte oplossing om het project te winnen.
 Prototyping

Wanneer er technisch en praktisch teveel vragen naar boven komen, raden wij aan om een diepgaande studie uit te voeren. Via het uitwerken van een prototype kan er uitvoerig getest worden of de juiste technologieën gekozen werden (Proof of Technology), of de uitgewerkte oplossing de beoogde functionaliteiten bereikt (Proof of Concept) en welke meerwaarde deze biedt (Proof of Value). Kortom, de experten van Microtron zorgen voor een solide basis, noodzakelijk voor de uitvoering van een succesvol project.
 Expertise bij complexe vraagstukken


Onze consultants gaan vastberaden op zoek naar de juiste oplossingen. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en met de nodige ervaring, kennis en creativiteit, staan zij u bij wanneer u voor deze lastige taak staat. Wij hebben specialisten in RFID, IoT, Industriële computers wiens passie het oplossen van complexe vraagstukken is, dus aarzel niet om met ons contact op te nemen.
 Budgettering

Onze consultants staan u niet enkel bij in het uitwerken van een technische oplossing. Een belangrijk aspect bij het voorbereiden van een project is ongetwijfeld budgettering. U kan op onze consultants rekenen voor een degelijk onderbouwde budgetquote. Zij trachten met alle factoren rekening te houden om zo alle kosten zo goed mogelijk in beeld te brengen. Op deze manier komt u niet voor onverwachte extra kosten te staan tijdens de uitvoering van het project.
 Terug naar Consultancy & Services

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download