Education

In een snel evoluerende wereld, en zeker in de technologische wereld, is het een must om op regelmatige basis bij te scholen en zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Niet alleen zorgen wij ervoor dat ons personeel mee is met de nieuwste toepassingen en hypes, wij delen deze kennis ook graag met u!
 Training

Bij Microtron zorgen we voor trainingen op maat. Wanneer u bij ons iets aankoopt, zorgen we er ook voor dat u dit perfect kan gebruiken. Deze trainingen zijn niet enkel theoretisch geïnspireerd, maar worden ook aangevuld met heel wat praktische demonstraties. Trainingen kunnen zowel bij ons op kantoor gebeuren of bij u ter plaatse. 
 Workshops

Elk jaar bieden wij een aantal workshops aan per vakgebied. Deze workshops worden samen met onze leveranciers op touw gezet. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat de producten juist kunnen, welke updates er uitgevoerd zijn en welke nieuwigheden er beschikbaar zijn, nodigen wij u graag uit om onze workshops bij te wonen. Neem een kijkje in onze kalender. 
 Webinars

Omdat tijd kostbaar is en het niet voor iedereen mogelijk is om zich te verplaatsen, organiseren wij naast workshops ook diverse webinars. Zo geven we u de mogelijkheid om up to date te blijven van alle nieuwtjes zonder dat u zich hiervoor moet verplaatsen. Wij organiseren ook webinars op maat. Contacteer ons gerust. 
 How to papers

Onze experten hebben verschillende “How to guides” ontworpen. Hier staat kort en bondig uitgelegd per vakgebied hoe u iets moet gebruiken, kiezen of installeren. Hou deze rubriek zeker in de gaten, want deze wordt regelmatig met nieuwigheden aangevuld. 
 Stages / Begeleiding bij eindwerk

Toekomstige engineers die op zoek zijn naar een stageplaats of die hulp kunnen gebruiken bij hun eindwerk, mogen op ons rekenen. Wij willen jong talent graag inspireren en bijstaan. Daarenboven geloven wij ook dat zij heel wat kennis hebben over te brengen en zien wij dit als een win-win situatie voor beide. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar erna@microtron.be en laat ons samen bekijken wat wij voor mekaar kunnen betekenen! 
 Terug naar Consultancy & Services

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download