Software services

Custom imaging

Indien de bestaande softwarepakketten geen oplossing bieden voor uw project, dan zorgen onze software specialisten voor een softwarepakket op maat. Onze experten gaan met u aan tafel zitten en brengen al uw noden, eisen en wensen in beeld. Hiermee gaan ze aan de slag en ontwikkelen ze een pakket helemaal volgens de noden van uw project.
 Burn in testing

Om te verzekeren dat een toestel of systeem naar behoren werkt worden deze onderworpen aan een burn in test. Zo verzekeren we dat het toestel dat bij u geleverd wordt, geen defecten vertoont en dat de zwakke componenten reeds vervangen werden. Wij hebben onze eigen ruimte om zowel de burn in testing als de vervanging van eventuele defecte componenten snel en efficiënt uit te voeren. 
 Configuratie

Het is niet altijd noodzakelijk om voor een project een softwarepakket op maat te laten ontwikkelen. Er zijn heel wat softwarepakketten beschikbaar op de markt en deze kunnen gecombineerd worden om zo tot de gewenste functionaliteit te komen. Bij deze configuratie kunnen onze experten u helpen. Ze kijken wat u nodig heeft, wat er beschikbaar is en stellen het voor u werkende pakket samen.
 Terug naar Consultancy & Services

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download