On-site services

Narda certificatie

Stralingen zijn overal om ons heen, maar wanneer is een straling schadelijk? Welke normen moeten er nageleefd worden en hoe kunnen we de straling meten. Met Narda hebben wij hier de perfecte tools voor u. U kan beroep doen op onze specialisten om de metingen bij u uit te voeren en u te voorzien van het juiste certificaat. U kan er ook voor kiezen om de metingen zelf te uit te voeren. Ons team helpt u dan graag met de nodige training zodat u dit volledig autonoom kan.
 Kalibratie

Kalibratie van uw toestel wordt door onze Engineer ter plekke bij u uitgevoerd of in ons gespecialiseerd labo. Of het nu gaat over Narda meettoestellen of FormFactor Probe stations, Microtron zorgt ervoor dat uw toestel aan de juiste normen voldoet.
 Installatie

Ons team komt bij u ter plaatse om de installatie te uit te voeren. Grote of kleine installaties, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Onze specialisten komen ter plaatse en zorgen ervoor dat de installatie tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Wij leveren pas op na uitvoerige testing.
 Field Service

Wij sturen onze ervaren technici ook op pad. Niet alleen om een probleem te verhelpen maar ook voor preventief onderhoud. De klant staat bij ons altijd centraal en wij zullen dan ook alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de hinder voor u zo min mogelijk is door een module op maat voor u uit te werken zodat u er zeker van bent de juiste support te ontvangen die uw organisatie vereist.
 Analyse & Design

Keystone tot succes: voorbereiding! Onder het motto “goed begonnen is half gewonnen”, hechten wij heel veel waarde aan een goede analyse en design van elk project. Of het nu gaat om een RFID of IoT project, bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Via intake gesprekken en site surveys samen met uw team, brengen we het complete plaatje in beeld.  Onze experten werken op basis hiervan een gepersonaliseerde oplossing voor u uit.
 Terug naar Consultancy & Services

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download