Project services

De technische kennis van ons team, samen met onze uitgebreide ervaring, maakt van Microtron de uitgelezen partner om uw project mee uit te voeren in de BeNeLux. Of het nu een groot of klein project betreft, wij behandelen elk dossier met evenveel precisie en zorg. Project management

Onze projectmanagers begeleiden u bij elke stap van het traject. Van bij de voorbereiding tot de uitvoering en nazorg, zij werken een resultaatgerichte aanpak uit zodat u binnen budget blijft, de vooropgestelde deadlines haalt en daarenboven de kwalitatieve eisen respecteert. Dit alles natuurlijk in nauw overleg samen met u.
 Ontwikkeling

Voor complexe projecten wordt er een prototype of een proof of concept (POC) ontwikkelt. Op deze manier kunnen we samen kijken of de beoogde doelen kunnen behaald worden. Vanachter de tekentafel kijken we samen wat u wil bereiken en we kijken of theorie daadwerkelijk overeenkomt met de praktijk. Dankzij het ontwerpen van een prototype bekomen we in de beginfase van een project al heel wat feedback door testing en kunnen we obstakels uit de weg werken nog voor het echt obstakels geworden zijn. 
 Configuratie

Specifieke projecten, vereisen specifieke computers. Daarom configureren wij box pc’s, panel pc’s, printers, motherboards en zoveel meer. Ons ruime gamma en hoogwaardige computeronderdelen stellen ons in staat om de juiste selectie te maken om de voor u perfecte computer te bouwen. Wij doen niet alleen hardware configuratie, ook voor software configuratie bent u bij ons aan het juiste adres (zie software services).
 Assemblage

Voor de samenstelling of montage van uw computer hebben wij een eigen technische ruimte. Hier assembleren onze specialisten met de nodige professionele expertise en nauwkeurigheid uw specifiek geconfigureerde industriële computer. 
 Integratie

Behalve assemblage, zorgen onze technische specialisten ervoor dat alles perfect geïntegreerd wordt ter plaatse. Samen met u overlopen we waar allemaal rekening mee dient gehouden te worden en kijken we hoe we de integratie zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen met zo weinig mogelijk hinder voor uw bedrijf.  
 Installatie

Ons team komt bij u ter plaatse om de installatie te uit te voeren. Grote of kleine installaties, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Onze specialisten komen ter plaatse en zorgen ervoor dat de installatie tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Wij leveren pas op na uitvoerige testing.
 Training

Een project wordt niet afgesloten alvorens wij u geleerd hebben hoe alles werkt en hoe u hier zelf kan mee aan de slag gaan. Er zal dus steeds tijd vrijgemaakt worden om u en uw personeel te trainen. Dit maakt deel uit van ons basispakket services dat wij aanbieden wanneer u bij ons klant wordt.  


Maintenance

Wij bieden verschillende onderhoudsmogelijkheden aan. Lees in het hoofdstuk  Onderhoud welke diensten wij aanbieden.​​​​​​Terug naar Consultancy & Services

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download