Maintenance

Longevity Services

In de industriële wereld en zeker voor embedded computers is een lange levensduur van cruciaal belang. Microtron werk nauw samen met zijn leveranciers om de levensduur van toestellen te verhogen en ervoor te zorgen dat het bestaande ontwerp niet dient aangepast te worden. Indien er zich een EOL voordoet van een component, dan verwittigen wij onze klanten maanden voordat de component effectief niet meer te verkrijgen is. Zo hebben we ruim de tijd om samen een last time buy en een alternatief component in te plannen. 
 Extended Warranty

Naast de standaard garantie kan u bij ons kiezen voor een extended waranty. Op deze manier beschermt u uw bedrijf tegen onvoorziene reparatiekosten ook na het verstrijken van de standaardgarantie. Vraag onze voorwaarden en kies de verlengde garantie die bij u past.
 Aftersales support

Ons aftersales team staat klaar om u te helpen met elk obstakel waarmee u geconfronteerd wordt. Niet alleen kan u telefonisch geholpen worden, onze specialisten komen indien nodig ook ter plekke.

  • Remote service center
    Ons team is telefonisch te bereiken en zal u met raad en daad bijstaan om het probleem te verhelpen. Wij bieden diverse op maat gemaakte modules aan zodat u de perfecte remote support voor u kan kiezen. ​​​​​​

  • Field Service
    Wij sturen onze ervaren technici ook op pad. Niet alleen om een probleem te verhelpen maar ook voor preventief onderhoud. De klant staat bij ons altijd centraal en wij zullen dan ook alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de hinder voor u zo min mogelijk is door een module op maat voor u uit te werken zodat u er zeker van bent de juiste support te ontvangen die uw organisatie vereist. 
     Reparaties

Het is nooit fijn om een defect toestel te hebben. Bij Microtron doen we er alles aan om dit ongemak tot een minimum te beperken. Of het nu gaat om een toestel dat nog onder garantie valt of niet, wij behandelen elke RMA met de grootste zorg. Wij werken nauw samen met onze leveranciers om elke RMA vlot en snel af te handelen zodat u uw toestel niet lang moet missen. Voor uw aanvraag in te dienen ga naar “Klantenservice - RMA”. 
 Spare Parts Management

Om ervoor te zorgen dat een panne nooit een lang aanslepend probleem kan zijn voor u, hebben wij een Spare Parts Management systeem op touw gezet. Dit houdt in dat wij u adviseren welke wisselstukken voorhanden moeten zijn. Daarenboven verzorgen wij de opslag in ons magazijn en nemen wij ook het voorraadbeheer voor onze rekening zodat u zich kan concentreren op uw eigen activiteiten.
 Terug naar Consultancy & Services

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download