Nieuws

En de winnaar is...

Niets zo fijn als erkenning van collega's. En de collega's hebben gesproken: de AP4000, Extreme's eerste Wi-Fi 6E enterprise-grade access point, is door de Wireless LAN Professionals uitgeroepen tot Product van het Jaar 2022!

Bij technologische vooruitgang moet je meestal even wachten tot de technologie volwassen is. Maar als we kijken naar draadloze netwerken, betekent 'meestal' niet hetzelfde als 'altijd'. En niet elke technologie-update is een spectrum-update. Immers, zoals CEO Tiago Rodrigues van Wireless Broadband Alliance het zegt: "Wi-Fi 6E gaat de regels herschrijven van wat mogelijk is."

En weet je, we zien het al gebeuren!

Netwerkprofessionals wereldwijd waarderen wederom wat Extreme te bieden heeft. Tijdens de jaarlijkse Wireless LAN Professionals Conference, erkennen de Wi-Fi Awards, de bedrijven, personen en producten die uitmuntendheid en prestaties tonen met buitengewone bijdragen aan de gemeenschap. De prijswinnaars zijn een voorbeeld van de hoogste normen bij het promoten en vergroten van de draadloze branche.

Het is een eer te vertellen wie de winnaar Product van het Jaar 2022 is...

Extreme Wireless AP4000!

Wat AP4000 te bieden heeft, is enterprise-grade next-generation wifi inclusief AI met software programmeerbare radio's die 2,4, 5 en 6 GHz gelijktijdig ondersteunen. De prijs laat zien dat Wi-Fi 6E er nu echt is en dat het een blijvertje is. Elke dag worden prachtige nieuwe client-apparaten aangekondigd met clients die 6 GHz ondersteunen, zoals de Samsung S22.

En het beste van dit alles? Extreme staat in de startblokken om te reageren op deze groeiende vraag, aangezien we nu Wi-Fi 6E AP's in grote hoeveelheden kunnen verschepen!

Meer weten over de  Extreme Wireless AP4000? CONTACTEER ONS

 

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download