Nieuws

Meer informatie?
Download Datasheet B360 PRO

Datasheet B360 PRO (PDF) Download Datasheet B360 PRO (PDF)

Robuuste laptops en tablets met MIL-STD certificering

WAT IS MIL - STD?

De Militaire Standaard (MIL-STD) of Defensiestandaard werd na de Tweede Wereldoorlog opgericht om uniforme vereisten te bieden en interoperabiliteit te garanderen voor het leger en zijn secundaire industrieën met een expliciete focus op technische en technische vereisten, processen, procedures, praktijken en methoden.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie (DOD) heeft strenge normen en grondige MIL-STD-testvereisten opgesteld. Als een apparaat de tests doorstaat, is het MIL-STD-gecertificeerd. 

MIL-STD-810H TEGEN ANDERE MILITAIRE NORMEN

Twee MIL-STD-certificeringen voor robuuste tablets en laptops zijn MIL-STD-810H (voorheen MIL-STD-810G) en MIL-STD-461G.

De MIL-STD-810H-certificering betekent dat een product strenge tests heeft doorstaan die gericht zijn op omgevingsomstandigheden. Extreme temperatuur, vocht, stof en schokken zijn enkele van de bijna 30 testsituaties. Apparaten die mil-std-810h-certificering behalen, zijn geverifieerd om te presteren in extreme omstandigheden en kwalificeren als hittebestendig, water- en stofbestendig en schokbestendig.

De MIL-STD-461G-certificering richt zich op elektromagnetische (EM) compatibiliteit, omdat het detecteren van EM-interferentie of malafide signalen van cruciaal belang kan zijn voor de veiligheid of communicatiegeheimen in bepaalde industrieën. MIL-STD-461G evalueert op vier specifieke gebieden:

  • Uitgestraalde emissies
  • Geleide emissies
  • Uitgestraalde gevoeligheid
  • Uitgevoerde gevoeligheid

WAAROM KIEZEN VOOR EEN MIL-STD-810H-COMPATIBELE LAPTOP OF TABLET?

Oplossingen met MIL-STD-810H-certificering zijn voldoende robuust voor:

  • Extreme omgevingen: Inclusief locaties waar de temperatuur drastisch varieert, waar stof aanwezig is en waar trillingen en schokken kunnen optreden.
  • Alledaagse incidenten: Soms wordt koffie gemorst en worden apparaten gedropt.
  • Elke branche: Geen enkele industrie is te ruw voor een Getac MIL-STD-810H-rated apparaat.

B360 PRO: DE ROBUUSTE LAPTOP VAN MILITAIRE KWALITEIT

De B360 PRO-laptop is speciaal gebouwd om te presteren in uitdagende tactische omgevingen. Deze robuuste laptop is onafhankelijk gecertificeerd volgens MIL-STD-810H, MIL-STD-461G en IP66. 

Aangedreven door een 12e generatie Intel® Core ™ processor met geïntegreerde Intel® Iris® en tot 64GB DDR4 RAM, en een optionele NVIDIA® GTX 1650 grafische kaart, levert de B360 Pro buitengewone prestaties voor ultrasnelle kaartweergave, videoweergave en reactievermogen van apparaten onder zware werkdruk. 

Meer weten? Download de datasheet bovenaan of contacteer onze specialisten hier.

 

Dit bericht behoort tot de volgende markten & toepassingen:

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download