Nieuws

FormFactor & Microtron versterken hun partnership

De samenwerking tussen FormFactor en Microtron gaat al vele jaren terug. Begin jaren 80 verdeelde Microtron al Cascade probestations in de BeNeLux. Na de overname van Cascade Microtech door FormFactor in 2016, werd er gekozen voor een nieuwe manier van samenwerken. FormFactor ging een deel van de klanten in de BeNeLux rechtstreeks bedienen, maar Microtron bleef wel het eerste aanspreekpunt voor alles wat met support en services van de probestations te maken had. Gezien de succesvolle samenwerking, heeft FormFactor besloten om een stap verder te gaan in het partnership met Microtron en de distributie van de probestations en probes in de BeNeLux bij Microtron te leggen.

De jarenlange ervaring als service en support specialist voor de FormFactor oplossingen zal nu ook helpen om bestaande en nieuwe klanten optimaal te adviseren bij upgrades van bestaande of aankoop van nieuwe probestations. Met het hoofdkantoor in Mechelen, is Microtron ook centraal gelegen in de BeNeLux wat ervoor zorgt dat onze specialisten ook heel snel ter plaatse kunnen zijn voor de nodige support te verlenen. Onze technische specialisten gaan ter plaatse voor het uitvoeren van kallibraties, opleidingen en technische interventies.

Of het nu gaat om standaard IV en CV metingen of om de nieuwste technologieën Optical Photonics of full automated RF measurements, u bent in goede handen bij onze productspecialisten.

Benieuwd naar het FormFactor gamma, kijk snel hier! Of neem contact op met onze specialisten voor een persoonlijk gesprek. Wenst u graag op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, schrijf u dan zeker in voor onze nieuwsbrief.

Dit bericht behoort tot de volgende markten & toepassingen:

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.