Blog

Bedrijven willen betere en meer flexibele toegangssystemen

Weet u wie er bij u over de vloer komt?

Het identificeren van wie zich in het gebouw bevindt of de toegang controleren van het personeel, schoonmaakploeg en technische team, het is iets waar ondernemingen steeds vaker controle over willen hebben. Het verbaast dan ook niet dat toegangscontrole in de lift zit en de ontwikkelingen op dit vlak niet stil gestaan hebben. Alles kan geautomatiseerd worden door middel van controllers, lezers, badges en zelfs smartphone applicaties. Microtron is al jaren gespecialiseerd in deze materie en door de samenwerking met HID, pionier op vlak van toegangscontrole, kan u bij Microtron terecht voor de oplossing die het beste bij u past.

Flexibele toegangsbeveiliging

De vraag naar toegangsbeveiliging groeit sterk. Een goed werkend toegangssysteem is niet alleen een ideale manier om panden te beveiligen, het is ook een middel om precies te zien wie er zich wel of niet in een gebouw bevindt. HID heeft als leverancier een hele reeks aan oplossingen ontwikkeld. De mogelijkheden hiervan zijn breed toepasbaar. Systemen kunnen helpen bij het beveiligen van panden, het toegang geven tot een parkeerterrein of diverse ruimtes, maar het systeem kan ook de toegang tot een persoonlijk kluisje of de betaling aan het frisdrankautomaat regelen. Een geautomatiseerd toegangscontrolesysteem brengt ook rust bij calamiteiten. Zo kan er bijvoorbeeld bij brand in één oogopslag gezien worden wie er zich nog in het gebouw bevindt. De mogelijkheden zijn eindeloos en allemaal op maat in te stellen.

Toegangscontrole voor uw bedrijf? Contacteer ons!

Smartphone-applicatie

Een nieuwe trend in toegangsbeveiliging is de combinatie met smartphones. HID kan op dit gebied met recht een pionier worden genoemd met zijn Twist & Go. Deze mobiele oplossing sluit naadloos aan op het feit dat iedereen, van CEO tot marketing manager en van installateur tot schoonmaker, rondloopt met een mobiele telefoon. Aparte badges zijn niet nodig. Ook is Twist & Go uiteraard te gebruiken in combinatie met andere mobiele apparatuur, zoals tablets en wearables. Deze oplossing geeft bedrijven meer flexibiliteit, bijvoorbeeld door het effectief gebruik van toegangscontrole en identiteitsmanagement, zonder aspecten als veiligheid en privacy te misbruiken. Het op afstand bedienen van het systeem is erg eenvoudig. Op deze manier kan er bepaald worden op welke tijdstippen en aan welke personen toegang verschaft wordt, zoals bijvoorbeeld schoonmakers die enkel op bepaalde uren de werkvloer mogen betreden.

Adviseren en inspireren

Voor elk bedrijf, elk pand en elk persoon is een individuele oplossing beschikbaar. Kiezen uit de vele mogelijkheden is niet altijd eenvoudig, dus helpt Microtron u graag bij het nemen van de juiste beslissing. We kunnen adviseren, leveren en inspireren, dus aarzel niet om contact op te nemen om de ideale oplossing te vinden voor uw toegangsbeveiliging.

Dit bericht behoort tot de volgende markten & toepassingen:

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.