De toepassingen van RFID / AIDC binnen industry

Terug naar process industry

Weten waar uw hoogwaardige afgewerkte einde producten liggen kan soms een uitdaging zijn vooral wanneer deze er allemaal hetzelfde uitzien. Door gebruik te maken van een passende identificatie technologie in combinatie met een passende lokalisatie oplossing hoeft u zelden nog te zoeken naar een specifiek order of materialen. Een gelijkaardige oplossing kan ook gebruikt worden om uw ruwe materialen te traceren om zo meer inzicht in uw processen te krijgen alsook er voor te zorgen dat u permanent zichtbaarheid hebt in uw grondstoffenvoorraden.

Sommige omgeving vereisen strenge veiligheidsmaatregelen hier hoort ook bij dat gebruikte draagbare of vast geïnstalleerde elektronische toestellen een passende ATEX certificatie dienen te hebben.

Wanneer mensen en machines in de zelfde ruimtes gelijktijdig actief zijn, kan een passieve of actief tag technologie soms extra veiligheid brengen door de zwakke en sterke partij tijdig te informeren wanneer er gevaar dreigt. Deze technologieën kunnen zeker ook worden ingezet voor evacuatie en ‘mustering’ doeleinden in het geval van een kritisch incident waarbij u snel wil weten of u personeel veilig is.
 Toepassingen

  • Inventaris management afgewerkte producten
  • Work in progress
  • Proces optimalisatie
  • Safety
  • Mustering / Evacuatie
  • Toegangscontrole

RFID producten

Blijf op de hoogte

Lees hier het laatste nieuws met betrekking tot Process Industry.


Bekijk meer nieuws

Uitsluitend de beste kwaliteit

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download